Familieopstellingen regio Utrecht (Culemborg) individueel of met het gezin

Familieopstellingen regio Utrecht (Culemborg) individueel of met het hele gezin.

 

Een opstelling geeft vaak heel veel inzichten in allerlei problemen. Bij een opstelling ben jij degene die het schouwspel aanschouwt. Dit gebeurt door middel van het neerleggen van vloerankers. Wat er dan in een opstelling gebeurt is indrukwekkend. Daar komt aan het licht wat verborgen heeft gezeten, het onderbewuste spreekt. Net zoals in een regressiesessie is het doel om al dit 'oud zeer' te verwerken en jezelf weer "in orde" te brengen zodat je weer verder kunt. Een opstelling geeft een prachtig beeld van wat er allemaal bij je van binnen speelt. Wat wil je onderbewustzijn zeggen? Er ontstaat beweging en problemen kunnen verminderen of zelfs geheel verdwijnen. Een familieopstelling kan echter niet altijd alles oplossen, vaak zijn daar bovenop één of meerdere regressiesessies nodig. En soms voldoet één opstelling. Het is een helder middel om vastgeroeste patronen en verhoudingen aan het licht te brengen zodat zij weer in beweging kunnen worden gebracht en daardoor ontstaat er meer acceptatie, ruimte, vrijheid en nieuwe toekomstmogelijkheden.

Familieopstellingen is een methode om antwoord op themavragen inzichtelijk te krijgen en ontwikkeld door Bert Hellinger. Het is echter geen therapie.

 

Kosten (per 1 januari 2020)

Intakegesprek   
Uurtarief     
Sessie        
€ 60,-
€ 80,-
€ 130,-

Een gemiddelde sessie duurt tweeënhalf uur. Voor een sessie inclusief een voor- en een nagesprek wordt een vast tarief van € 130,00 berekend.

Prijzen zijn inclusief BTW.

Annuleringen

Kosten worden doorberekend wanneer de afspraak korter dan 24 uur van tevoren wordt afgezegd.