angst- en paniekaanvallen

Ik kwam bij Paula terecht als mijn regressietherapeut omdat ik zelf met een heleboel oude, onverwerkte ervaringen zat die mijn dagelijks leven compleet stop hadden gezet.

Als gevolg van deze oude bagage had ik last van verschillende klachten waaronder:

-          Angstaanvallen

-          Hyperventilatie

-          Overspannen geest

Dit zorgde ervoor dat ik thuis kwam te zitten en eigenlijk het huis niet meer uit kwam omdat ik zo vast zat door alles waar ik mee overspoeld werd.

Ik heb toen zelf contact gezocht met Paula via de e-mail en kreeg diezelfde dag nog een telefoontje van haar. Meteen voelde ik me ontzettend op mijn gemak met het kleine beetje hulp wat mij door dit telefoontje al gegeven werd. Ik heb direct een afspraak gemaakt en we zijn aan de slag gegaan.

Paula wist mij op de eerste afspraak gerust te stellen zodat mijn angst een klein beetje kon zakken en er ruimte ontstond om de sessie te beginnen.

Er kwamen na de eerste sessie al zoveel inzichten en informatie vrij dat ik meteen hoop kreeg dat alles op zijn plek zou gaan vallen uiteindelijk, al wist ik wel dat ik hiervoor nog hard moest werken.

Ik heb in totaal 5 sessies bij Paula gehad en iedere sessie kwam ik meer en meer bij mijzelf en kon ik verwerken en opruimen. Ze is ontzettend goed in wat ze doet en weet dit met rust, professionaliteit en openheid uit te dragen naar haar cliënt.

Elke sessie werd er gekeken naar mijn tussentijdse vooruitgang en werd er ter plekke gekeken naar de juiste behandeling voor die keer, de ene keer was dit een regressiesessie en de andere keer een opstelling.  Altijd behandeling op maat.

Ik kan iedereen aanraden om een afspraak met Paula te maken, ze krijgt van mij een dikke 10+!!

 

Joni