intimiteit

De stap om een afspraak met Paula te maken was laagdrempelig en snel gemaakt. Ik worstelde met van alles en nog wat. Maar mijn grootste onderwerp waar ik op vastliep was op intiem vlak. Op het moment van telefonisch contact stelde Paula al de juiste vragen zodat wij tijdens ons samenkomen duidelijk wisten waarmee we aan de slag konden gaan. De dag dat ik Paula zou ontmoeten vroeg ik mezelf af of ik wel moest gaan. Eigenlijk waren er wel genoeg onderwerpen die aandacht nodig hadden. En er ontstond zoals gewoonlijk weer veel ruis en onduidelijkheid in mijn hoofd. Toen ik aankwam bij Paula en wij onder het genot van een kopje thee Paula aan mij vroeg wat ik nu echt wilde werd al snel duidelijk dat zij al wist waar ik met mijn gevoel zat. En voelde zij mij precies aan. Zij stelde voor om een sessie regressie te doen voor die dag. En zich zelf aan te laten dienen wat voor dat moment echt de aandacht nodig had. 
Omdat zij mij echt op mijn gemak heeft laten voelen door haar oprechte interesse en de tijd die ze daar ook voor had genomen, had ik er alle vertrouwen in om het op die manier te doen. 
En ja hoor het was ook precies goed!! Paula stelt de juiste vragen en laat je heel goed spiegelen. Tijdens de sessie leken bepaalde aangesneden onderwerpen nog niet afgerond en zij nam alle tijd om dat wel te doen. Wat ik persoonlijk heel erg fijn vond is dat met haar juiste en correcte sturing en vraagstelling, ik zelf het werk moest doen. 
Erg voldaan hebben we de sessie af kunnen ronden. Met ook nog een kopje thee en wederom een goed en ondersteunend gesprek. 
Paula heeft mij echt heel diep laten duiken in mezelf en heeft mij geweldig goed begeleid. Mocht ik nog eens vastlopen op stukken waarin ik voel dat ik goede begeleiding nodig heb, dan kom zeker weer terug bij deze liefdevolle vrouw. 

Anoniem