negatief zelfbeeld

Als Hindoestaanse had ik niet veel meegekregen over hoe om te gaan met emoties en situaties. Ik ben voor diverse jeugdtrauma's bij Paula geweest, zoals seksueel misbruik, negatief zelfbeeld, mezelf ondergeschikt opstellen, negatieve associatie met geld (had geldproblemen), en vooral innnerlijke kind helen. Mijn innerlijke kind was zo gebroken door alle trauma's dat elke keer als er iets getriggerd werd en stukje van mijn niet geheelde innerlijk kind naar  voren kwam.

In de afgelopen 5 jaren ben ik diverse malen bij Paula geweest om trauma's te verwerken en het helen van mijn innerlijke kind. Bij elke sessie heb ik naast het helen en verwerken eveneens inzichten gekregen over hoe het onderbewustzijn bij een mens werkt. Door dit proces in te gaan heb ik veel bereikt en ben ik doorgegroeid naar een zelfverzekerde en krachtige persoon die nu als zelfstandige gestart is in coaching en training en vooral bij migranten bezig is om meer bewustwording te creeren over hulp vragen en inschakelen bij trauma's.

Daarom heb ik op basis van mijn goede ervaringen met Paula andere Hindoestaanse mensen doorverwezen naar haar.  Paula is een warme en open persoon bij wie je snel veilig voelt en meteen een klik mee hebt.

Sunita