oude patronen doorbreken

"Nadat ik jaren tegen dezelfde muur aanliep en terug viel in oude patronen, kwam ik via een kennis bij Paula terecht. Het idee om door middel van regressietherapie naar de oorzaak van deze blokkade te zoeken vond ik best eng. Ook begon dat stemmetje in mij te fluisteren, dat ik hierdoor toch niets kan ontdekken. Ondertussen weet ik, dat dit stemmetje mijn saboterend ego is, dat gewoon bang is, om verstopte issues zichtbaar en voelbaar te maken.

De kennismaking verliep heerlijk ontspannen bij een kopje thee en goed geformuleerde vragen, waarop wij stap voor stap een richting konden bepalen. Door een mix van regressietherapie en familieopstelling kwamen vraagstukken en antwoorden naar boven, die ik al lang vergeten of me er nooit van bewust was. Ik was gefascineerd hoe we te werk gingen en wat we met behulp van Paula ontdekten. Elke sessie verliep anders en toch was de rode draad duidelijk aanwezig.

Door de sessies met Paula ben ik een weg ingeslagen, die ik nog steeds bewandel en waardoor ik nog steeds met mezelf aan het werk ben en nieuwe inzichten krijg. Ik ben Paula zeer dankbaar dat ze mij heeft geholpen en ik daardoor al vele oude onbewuste patronen heb kunnen ontdekken en loslaten." 

Birgit