seksueel misbruik

Nadat ik tijdens mijn opleiding al een behoorlijk aantal regressie sessies (tientallen) had gedaan bleef het innerlijk kind waar het voor mijn gevoel om ging zich verstoppen. Ik ervaarde tijdens de lessen heel vaak verdriet, deed sessies met mede studenten maar elke keer weer dook het getraumatiseerde kind weg. Paula geeft les op de opleiding en ik werd naar haar verwezen omdat zij gespecialiseerd zou zijn in seksueel misbruik, wat mij is overkomen in mijn jeugd.

Tijdens de eerste sessie werden er door Paula heel snel 7 innerlijke kinderen gevonden en werd er uitgebreid de tijd genomen hen te helen. Het was dat ene bewuste innerlijke kind toch nog gelukt weg te komen. Na deze sessie voelde ik me lichter en ervaarde veel meer rust en in de weken die daarop volgden ook geen groot verdriet meer.

Een paar weken later heb ik een afspraak gemaakt omdat er een oud patroon actief was geworden toen ik een man leerde kennen waar ik verliefd op werd.

Ook tijdens deze sessie met Paula haalde mijn innerlijk kind alles uit de kast zich niet zichtbaar te maken maar Paula doorzag dat en ging tactvol ,vakkundig en doelgericht te werk waardoor ik na 8 jaar werken aan mezelf en het verwerken van mijn seksueel misbruik eindelijk het gevoel had dat de angel eruit was.

Paula luistert aandachtig en weet daaruit informatie te halen die van belang is voor mijn heel-proces zodat ik weer beter in het leven ben gaan staan en in mijn relatie. Ik overzie alles veel beter en voel me meer volwassen dan voor de sessies. De gevoelens die ik had zitten me niet meer in de weg.

Daarnaast is Paula een hartelijk en warm mens en is er na de sessie genoeg ruimte om je verhaal te doen.

 

Joyce Snijders