Onverwerkte ervaringen verwerken door Therapie, Coaching of Opstellingen

Ik ben Paula, geboren in 1966 en heb mijn creativiteit, kwaliteit en passie gevonden in mijn werk als Therapeut, Coach en Familie en Organisatie opsteller. Ik heb zelf ervaren wat het is om te leven met een rugzak uit mijn verleden. Daardoor had ik geen ruimte om te kunnen zijn wie ik eigenlijk al heel lang ben. Een diep gevoel heeft me nieuwsgierig gemaakt en mijn wilskracht heeft ervoor gezorgd dat ik naar mezelf durfde te kijken. Alleen ík kon mezelf "beter" maken en ik had de behoefte om daar snel mee te beginnen.

Ik heb de opleidingen gevolgd voor Transpersoonlijke Regressie-therapeut, (Kinder) Coach en Familie en Organisatie opsteller. In het verlengde van deze opleidingen heb ik diverse workshops en nascholingen gevolgd, die hier goed op aansluiten. Hier maak ik gebruik van in mijn praktijk. 

Zelf organiseer en geef ik workshops ( zie agenda ).

Waarom zou je voor mij kiezen? 

Je kunt als mens pas genieten als je niet langer wilt rond lopen met ballast vanuit een verleden. Ik heb de therapie zelf ondergaan, heb de trainingen gevolgd en heb mijn kwaliteit en passie gevonden. Iets overdragen is eenvoudig als je het zelf hebt ervaren. Er zijn veel mensen, jong en oud, die al te lang hun problemen als een last bij zich dragen. Hier ben ik wat mee gaan doen. In elk mens zit een gezond deel en een herstellend vermogen. Hoe zwak iemand zich ook voelt.

Mijn advies: lees mijn website, voel en ervaar wat de inhoud met je doet. Is er herkenning? Dan ben ik de persoon en kies jij de methode die geschikt is. Wanneer er vertrouwen is dan is er een basis om samen te werken. Ik bespreek met je wat nodig is.

Wat is het probleem en wat is jouw vraag? Welke onverwerkte ervaringen zijn er? Waar wil je heen en wat heb je nodig om daar te komen? Tijdens de sessie begeleid ik je met het bewandelen van je eigen weg en de therapie of de coaching zorgen ervoor dat je de diepte in gaat.