Onverwerkte ervaringen verwerken door Therapie, Coaching of Opstellingen

Ik ben Paula, geboren in 1966 en heb mijn creativiteit, kwaliteit en passie gevonden in mijn werk als Therapeut, Coach en Familieopsteller. Ik heb zelf ervaren wat het is om te functioneren met een rugzak vol gebeurtenissen vanuit mijn verleden. Hierdoor had ik geen ruimte om te kunnen zijn wie ik eigenlijk al heel lang ben. Een diep gevoel heeft mij nieuwsgierig gemaakt en mijn wilskracht heeft ervoor gezorgd, dat ik naar mezelf durfde te kijken. Alleen ík zelf kon mezelf “beter” maken en ik had de behoefte om daar snel mee te beginnen.

Ik heb de opleidingen gevolgd voor Transpersoonlijke Regressie-therapeut, Coach en Familieopsteller. In het verlengde van deze opleidingen heb ik diverse workshops en nascholingen gevolgd, die hierop aansluiten. Hier maak ik gebruik van in mijn praktijk. Ik blijf up to date in mijn vakkennis omdat ik als docent, huiswerkbegeleider, supervisor bij Tasso werkzaam ben en daar begeleid ik ook introductiedagen voor geïnteresseerden (www.tasso.nl/over-tasso/).

Zelf organiseer en geef ik ook workshops (zie agenda).

Waarom zou je voor mij kiezen? 

Je kunt als mens pas genieten als je niet langer meer hoeft rond te lopen met ballast vanuit een verleden, want opruimen geeft ruimte. Ik heb de therapie zelf ondergaan, heb de opleidingen hiervoor gevolgd en heb mijn kwaliteit en creativiteit hierin gevonden. Mijn wens is om mijn kennis als therapeut maar ook als ervaringsdeskundige te delen met anderen. Iets overdragen is eenvoudiger als je het zelf hebt ervaren. Helaas zijn er veel mensen, jong en oud, die al te lang hun problemen bij zich dragen. Hier ben ik wat mee gaan doen. In elk mens zit een gezond deel waarmee gewerkt kan worden, hoe zwak iemand zich ook voelt.

Mijn advies: lees mijn website, voel en ervaar wat de inhoud met je doet. Is er herkenning? Dan ben ik de persoon en kies jij de methode die geschikt is. Ik heb mijn eigen werkwijze waarbij het vertrouwen tussen de cliënt en mij de sleutel is. Wanneer er vertrouwen is kan er worden samengewerkt. Ik bespreek samen met jou wat nodig is.

Wat is het probleem of wat is jouw vraag? Waar wil je heen en wat heb je nodig om daar te komen? Tijdens de sessie begeleid ik je met het bewandelen van je eigen weg en de therapie of de coaching zorgt ervoor dat we de diepte in gaan.