Workshop "Baas over je eigen leven"

In deze workshop krijg je inzicht hoe je in het leven staat, hoe je vat krijgt op je eigen leven en wat jij nodig hebt om je doelen te bereiken. We gaan werken aan jouw energie level en jouw talenten. Hoe kun jij de regie krijgen over jouw eigen leven en wat heb je daarvoor nodig? 

Wie zijn wij? 

Ik ben Jacqueline Klein, ik werk in mijn praktijk met verschillende therapievormen en haptonomische coaching. Zo maak ik therapie op maat, ieder mens is tenslotte uniek. Door met deze diversiteit te werken heb ik ervaren dat grenzen niet alleen beperken. Er ligt een prachtige en uitdagende wereld open wanneer je hiermee leert te spelen en je eigen ik durft in te zetten. (www.jacquelineklein.nl).

Ik ben Paula Repi, ik werk in het dagelijkse leven als Coach, Therapeut en Opsteller. Ik heb ondervonden dat als je in je kracht staat, je uitdagingen aan kunt gaan en uit je comfortzone kunt komen. Ik heb creativiteiten en kwaliteiten in mezelf ontdekt, die mij in situaties brengen waar ik voorheen niet van durfde te dromen. 

Wat gaan we doen? 

Wij gaan je op een praktische en inspirerende wijze begeleiden. We gaan aan de slag met eenvoudige en doeltreffende oefeningen waarmee je inzicht krijgt hoe jij de wereld ervaart. Hiermee krijg je gereedschap in handen hoe je deze inzichten direct heel praktisch toe kunt passen in het dagelijkse leven. Je krijgt een energieboost  die je niet eerder hebt gehad! Wij hebben de kennis om je deskundige feedback te geven. 

Voor wie is deze workshop? 

- als je het lastig vindt om een doel in het leven te bereiken

- als je het moeilijk vindt om je vaardigheden en kwaliteiten in te zetten, of als je

  niet goed weet wat deze zijn

- als je over je grenzen gaat en laat gaan

 

Kortom: als je Baas over je eigen leven wilt zijn! 

 

Informatie: 

Datum: nog nader te bepalen 

Tijd: 10.00 – 16.00 uur 

Locatie: nog niet bekend

Kosten: € 95,00 inclusief koffie/thee en lunch 

Inschrijven: zie de button "neem contact op"