Workshop Emotie eten Raamsdonksveer

Heb jij ook zo’n moeite met je gewicht? Is het antwoord “ja”?      

Heb je al vaker geprobeerd om van die overtollige kilo’s af te komen en wil dit maar niet lukken? Of ben je goed afgevallen en val je telkens terug in oude eetpatronen? Of eet je uit frustratie? Soms zit het dieper dan dat je zelf denkt. Het kan zelfs zo zijn, dat je er automatisch vanuit gaat, dat je het “dik zijn” van generatie op generatie hebt meegekregen. En dat je hebt geaccepteerd dat dit lichaam in deze postuur levenslang met je mee moet dragen. Met andere woorden je gedrag/jouw overtuiging bepaalt wat je eet. Stel jezelf eens de volgende vragen: “Wie moet er in mijn lichaam gevoed worden”? of “welke honger moet er binnen in mij gestild worden”? Het kan zijn dat er letterlijk emoties in je lichaam zijn opgeslagen vanuit het verleden, waardoor het lichaam aan het “vasthouden” is. En de vraag is dan: Wat houdt het vast?

Hoe kun je er nu achter komen, dat dit bij jou het geval is?

Door Familieopstellingen ook wel Systemisch werken genoemd!

Hoe werkt deze methode? Door je vraag uit te beelden door middel van personen, ook wel representanten genoemd. Dit hoeven geen familieleden te zijn. Het is juist effectiever wanneer de representanten geen benul hebben van jouw achtergrond. Op de ingenomen plek door de representant, gebeurt veel. Deze persoon voelt en gedraagt zich als de persoon waarvoor hij of zij staat.

Door een professionele begeleiding wordt zichtbaar hoe de leden zich verhouden tot elkaar. Door de representanten te laten spreken en te laten verplaatsen, kan er zichtbare oplossingsruimte tot stand komen waardoor de inbrenger van de vraag inzicht krijgt en er iets mee kan gaan doen.

Datum en kosten

Datum nog nader te bepalen
Locatie Raamsdonksveer
Adres Haven 19-21 (bovenste verdieping)
Kosten   € 80,00

Annuleringen

Wanneer je korter dan 48 uur van tevoren afzegt, wordt het bedrag voor 100% in rekening gebracht. 

Aanmelden: https://paularepi.nl/contact/ of paula@paularepi.nl