Workshop Familieopstellingen (Culemborg)

Lukt het je bijvoorbeeld niet om knopen door te hakken, om keuzes te maken? Of de passende partner te vinden of de job die bij je past? Of om te zijn wie je eigenlijk wilt zijn?Of waarom je geen contact hebt met een kind? Of te weten wat je doel is? Of waar je lichamelijke klacht vandaan komt? Waarom je een slechte band hebt met een familielid? Welk antwoord ontbreekt en zorgt ervoor dat jouw innerlijke puzzel (nog) niet compleet is?

In deze workshop kun je met een opstelling inzicht krijgen in wat ervoor zorgt dat iets niet lukt zoals je dat zou willen. Als je je aandacht kunt richten op dat wat voor jou belangrijk is, zorg je ervoor dat je focus daarop groeit. Dat kan heel mooi zijn. Maar dan is het eerst nodig dat je beseft waarom het tot nu toe niet lukte.

Geef jezelf deze workshop (familie)opstellingen kado en ont-dek jouw nieuwe inzichten. Op deze dag kun je je vraag stellen en onderwerp maken van een opstelling.

Familieopstellingen is een methode die een lichtje schijnt op je binnenkant en die zichtbaar wordt doordat andere deelnemers de posities gaan uitbeelden. Een blokkade die aan de binnenkant speelt, kan zichtbaar worden aan de buitenkant.  Zie voor informatie: https://nl.wikipedia.org/wiki/Familieopstelling        

Datum  Zondag 28 juni
Tijd

13.00 - 17.00 uur

Max aantal deelnemers 10
Lokatie Culemborg (centrum)
Kosten

€35 euro inclusief koffie en thee 

Opgeven kan door middel van de knop "Neem contact op" (rechts boven) of bel 06 44 09 28 27.