Workshop Zelf-inzicht

Wil jij ook jouw doel bereiken en weet je niet zo goed hoe?

Misschien herken je het wel; iets willen en er niet toe komen. Of, niet eens weten wat je wilt? Uit eigen ervaring kan ik je vertellen, dat ieder mens wel een doel heeft. Ieder mens heeft ook tegelijkertijd een jeugd met ouders en/of opvoeders die op hun eigen manier aan jou patronen, gedachten, doen en handelen hebben meegegeven. En misschien ben je hier naar gaan leven. Je kunt je afvragen in hoeverre deze nog van toepassing zijn op jou? Het was hun manier, maar past deze nu nog in jouw leven?

Tijdens deze korte workshop, laat ik je in een visualisatie beleven wat er innerlijk, dus in jouw binnenkant, speelt. Ik laat je contact maken met je lichaam door middel van oefeningen. Want belangrijk is het om te voelen wie jij bent en wat je kunt. En een opstelling geeft je inzicht wat jouw doel is, waar jouw doel staat ten opzichte van jezelf en wat je nodig hebt om deze te bereiken.

Ik ga geen moeilijke praatjes houden, maar ik wil je in een kort tijdsbestek laten ervaren hoe je hier praktisch mee aan de slag kunt. En aan jou de keuze of je deze uitdaging aan wilt gaan?

Informatie: 

Datum: nog nader te bepalen

 

Tijd: 19.00 – 22.00 uur 

Locatie: nog nader te bepalen

Kosten: € 35,00 inclusief koffie/thee

Inschrijven: zie de button "neem contact op" (onder vermelding van Workshop "Zelf-inzicht")