Onverwerkte ervaringen verwerken door Therapie, Coaching of Opstellingen

Mijn naam is Paula Repi en ik ben geboren in 1966. Ik heb eerder verschillende jobs in het bedrijfsleven gehad maar meer en meer voelde ik me daar niet meer op mijn plek. Ik volgde in 2007 een opleiding in een heel andere richting bij grondlegger Hans ten Dam van het Opleidingsinstituut voor Transpersoonlijke Regressietherapie in Nederland (Tasso).

Ik volgde workshops, opleidingen en trainingen die bijdragen aan mijn werk: (kinder)coaching, Familieopstellingen, Kind in Balans Opstellingen, Organisatie-opstellingen, Transactionele Analyse, Persoonlijke en Bewustzijns-Ontwikkeling. Inmiddels werk ik al meer dan 10 jaar vanuit mijn eigen praktijk in Culemborg als therapeut. Ik was bij Tasso actief als docent, supervisor en huiswerkbegeleider. En sinds 3 jaar ben ik gastdocent bij de ATRB-opleiding in België.

Ik heb me gespecialiseerd als het gaat om hulp na incest en seksueel misbruik. Hierover geef ik ook lezingen, trainingen en workshops in Nederland. Al dan niet in combinatie met de regressietherapie verzorg ik ook familie-opstellingen en opstellingen voor organisaties als bedrijven en instellingen.

Mijn motivatie? Ooit kwam ik zelf bij een regressietherapeut. Daar leerde ik dat je niet je leven lang slachtoffer hoeft te zijn. Ik ondervond dat je met wilskracht en je eigen herstellend vermogen problemen vanuit het verleden kunt oplossen. Toen ik vanuit die kant mijn herstel begon te voelen, wilde ik ook de andere kant ervaren. De kant van de therapeut. Ik vind deze methode snel de diepte in gaan, het komt precies daar waar het om gaat. Het is een kortdurende therapie en met begeleiding doe je het eigenlijk helemaal zelf. Ook kun je met deze methode onderzoeken wat je kwaliteiten en passie zijn.

Zo ontdekte ik dat ik graag voor een groep mensen presenteer. Vroeger dacht ik dat wat ik te vertellen had, niet belangrijk was. Ik heb mijn eigen werkwijze gecreëerd door Regressietechnieken in combinatie met Opstellingen te integreren. Een krachtige manier die heel goed werkt.

Als docent wil ik graag mijn studenten leren op een praktische manier die ze zich ook gemakkelijk eigen kunnen maken en ze motiveren en begeleiden in hun persoonlijke proces. Zo word ik ook uitgedaagd in wat ik zelf nog mag leren. Deelnemen in intervisiegroepen is onderdeel van dat proces. Zo blijf ik altijd in contact met collega’s en met de materie.

Waarom zou je voor mij kiezen? 

Ik heb ervaren wat het dragen van een rugzak vanuit mijn verleden met mij heeft gedaan. Ik heb de regressietherapie en de familie-opstellingen ondergaan. Ik ben de opleiding gaan volgen en ken nu beide kanten van de medaille. Zo kan ik mij heel goed inleven in de cliënt en hem of haar begeleiden in zijn proces.
Mijn advies: lees mijn website, voel en ervaar wat de inhoud met je doet. Is er herkenning? Dan ben ik de persoon. Jíj kiest de methode die geschikt is.
Wanneer er vertrouwen is, dan is er een basis om samen te werken. Samen bespreken we wat nodig is. Wat is het probleem of wat is jouw vraag? Welke onverwerkte ervaringen zijn er? Waar wil je heen en wat heb je nodig om daar te komen? Tijdens de sessie begeleid ik je met het bewandelen van je eigen weg. Je kiest zelf de methode die ervoor zorgt dat je de diepte in gaat. Daar waar al je antwoorden liggen.