Workshop Familieopstellingen Culemborg (Gelderland)

Lukt het je bijvoorbeeld niet om knopen door te hakken, om keuzes te maken? Of de passende partner te vinden of de job die bij je past? Of om te zijn wie je eigenlijk wilt zijn? Of waarom je geen contact hebt met een kind? Of te weten wat je doel is? Of waar je lichamelijke klacht vandaan komt? Waarom je een slechte band hebt met een familielid? Of issues met geld? Welk antwoord ontbreekt en zorgt ervoor dat jouw innerlijke puzzel (nog) niet compleet is?

In deze workshop kun je met een opstelling inzicht krijgen in wat ervoor zorgt dat iets niet lukt zoals je dat zou willen. Als je je aandacht kunt richten op dat wat voor jou belangrijk is, zorg je ervoor dat je focus daarop groeit. Dat kan heel mooi zijn. Maar dan is het eerst nodig dat je beseft waarom het tot nu toe niet lukte.

Geef jezelf deze workshop (familie)opstellingen cadeau en ontdek jouw nieuwe inzichten. Op deze dag kun je je vraag stellen en onderwerp maken van een opstelling. Als je zeker een opstelling wilt, dan kun je daarvoor kiezen (zie prijslijst onderaan). Je kunt er ook voor kiezen om mee te doen in een loting (zie prijslijst onderaan). Ook als je als representant of als deelnemer meedoet, dan zal je merken dat er ook het een en ander met je gebeurt.

Familieopstellingen is een methode die een lichtje schijnt op je binnenkant en die zichtbaar wordt doordat andere deelnemers de posities gaan uitbeelden. Een blokkade die aan de binnenkant speelt, kan zichtbaar worden aan de buitenkant.  Zie voor informatie: https://nl.wikipedia.org/wiki/Familieopstelling        

Datum nog nader te bepalen
Tijd

12.30 - 17.30 uur

Max aantal deelnemers 10
Lokatie Yogabalans Culemborg
Tarief gegarandeerd een opstelling krijgen

€50 euro inclusief koffie en thee 

Tarief representant en meedoen met loting voor een opstelling

€35 euro inclusief koffie en thee 

 

Opgeven kan door middel van de knop "Neem contact op" (rechts boven) of bel 06 44 09 28 27. Wil je hierbij vermelden op welke datum je wilt inschrijven? En of je gegarandeerd een opstelling wilt of dat je meedoet in de loting?