Regressietherapie, Familieopstellingen, Hulp na incest, Workshops in Culemborg


Als je inzicht hebt in wat je doet, kun je het ook veranderen!

Ik ben gespecialiseerd in:

Regressietherapie Culemborg (Gelderland)

RegressietherapieDe sleutel naar antwoorden! Het lichaam  werkt als een spons en maakt alles mee. Regressietherapie is een krachtige manier om de mentale, emotionele en lichamelijke ladingen die vast zitten in het lichaam te laden, te ontladen en te transformeren.  Deze therapie is dan juist geschikt omdat deze therapie pas werkt als het trauma is ingebed.
Regressietherapie wordt o.a. toegepast als er  (lichamelijke) klachten zijn waar je niet precies van weet waar ze vandaan komen. 


(Familie)Opstellingen (Systemisch werken)


Ieder mens heeft een familie en is onderdeel van dit systeem. Onze ouders en voorouders zorgen voor ons bestaan. Generaties lang kunnen er thema's, gedragingen, patronen en emoties meegekomen zijn die een nieuwe generatie onbewust ook meedraagt. Problemen waar je nu tegenaan loopt, kunnen hun oorsprong hebben vanuit deze generatielijn. Met een familieopstelling krijg je inzicht wat er op een diepere laag binnen het systeem speelt en niet wordt gezien.

Een opstelling kan over personen, relaties gaan maar ook over situaties, keuzes maken, werk, etc.
Familieopstellingen Culemborg (Gelderland)WorkshopsIk verzorg workshops met verschillende thema's voor therapeuten, coaches en eenieder die al wat meer op de hoogte is over opstellingen. 


Daarbij verzorg ik workshops familieopstellingen. Voor iedereen die een vraag wil inbrengen, mee wil doen als representant en ook als je wilt kennis maken met deze methode. 


Als docent Persoonlijke ontwikkeling ben ik aangesloten bij de Volksuniversiteit West-Betuwe.Workshops Paula Repi Culemborg
Hulp na incest Culemborg

Hulp na incestEen incestverleden verandert situaties in het nu. Veel gevoelens kun je delen, en er zijn ook gevoelens waar je niet over kunt of wilt praten. Denk maar aan schuldgevoel, schaamte, jezelf kwijt zijn, wie ben ik, waarom is mij dit aangedaan, wat was mijn eigen rol hierin, ik kan me niet binden, ik kan geen relaties hebben, is het wel écht gebeurd, angst, in een isolement zitten, slaapproblemen,  je zwak voelen, etc. Dit zorgt ervoor dat je vast komt te zitten en dat er niet voldoende ruimte en energie is om wat van je leven te maken.