19 en 20 november 2022


Alweer een week voorbij! Ik merk verschil aan/in mezelf door de sessie die ik heb mogen ondergaan. Ik was nieuw in de wereld van opstellingen. Had 2 boeken gelezen. Maar de praktijk was nog mooier. Dus ik heb zeker gekregen waarvoor ik kwam. Met daarbij een verrassende sessie.Het was vanaf het begin een mooie en veilige groep. Jij gaf iedereen de aandacht die nodig was. Maar je greep ook subtiel in als iemand te veel tijd wilde nemen.Lokatie is perfect mooi centraal en goede ruimtes.

Nogmaals bedankt!Edwin

4 en 5 februari 2023

Hoe leuk is het te ervaren dat een collega RT therapeut zich heeft ontwikkeld in systemisch werken en dit kan combineren met Regressie- en Reïncarnatietherapie. Nieuwsgierig geworden naar deze workshop heb ik mij aangemeld als deelnemer. Sowieso prettig om met gelijkgestemden en evenals ikzelf leergierig, elkaar te ontmoeten.

Paula verstaat op een plezierige manier de kunst de gegeven theorie met de praktijk te verbinden. De nadruk in deze dagen werd gelegd om als deelnemer te oefenen met de aangeboden methodieken. Verrassend en inzichtgevend zijn de kernwoorden waarmee ik deze 2-daagse zou willen omschrijven! Dank je wel Paula voor de open en prettige manier in

het begeleiden van ons als deelnemers in het werken met systemische processen van elkaar.

Wat mij betreft smaakt het naar méér!


Hetty Kruijmer-Cazemier

4 en 5 februari 2023


De workshop systemisch werken van Paula Repi is echt een aanrader voor iedereen die inzicht wil krijgen in zichzelf en voor (regressie)therapeuten die met opstellingen willen werken. De workshop is vooral heel praktisch, waarbij je je familie opstelt met poppetjes en Paula begeleidt en je zelf opstellingen doet met mede-cursisten. Zelf heb ik er veel baat bij gehad, zeker de opstelling waarbij we ons hoofd (denken), hart(intuïtie/gevoel) en buik (emotie) moesten opstellen. Door de inzichten die ik kreeg (en hulp van een osteopaat) ervaar ik nu veel meer samenwerking tussen deze delen van mezelf en daardoor meer eenheid. Een heel fijn gevoel! Hier ga ik zeker mee aan de slag met mijn cliënten.


Heleen

4 en 5 februari 2023


Ik heb de 2-daagse basiscursus systemisch opstellen voor therapeuten gevolgd bij Paula.

Korte doelgerichte theoretische uitleg en gelijk aan de slag. Dit vond ik bijzonder prettig want door te oefenen leer je. Ik heb op laagdrempelige manier kennis gemaakt met verschillende manieren van opstellen. Paula is intuïtief sterk en voelt goed aan welke richting ze de opstelling mag sturen zonder over grenzen te gaan. Ik heb me veilig gevoeld om me kwetsbaar op te kunnen stellen. Door mijn eigen opstellingen en het representant staan voor anderen heb ik mooie inzichten gekregen dit weekend.


Maria