Reviews

Workshop Lichaamsopstellingen

5 mei 2023

Ik vond de locatie goed en goed bereikbaar. Ik heb gekregen waar ik voor kwam. Ik heb niets gemist, maar had het nog wel interessant gevonden als we een opstelling met onze groep hadden gedaan.... dus naast de tafelopstellingen. Dat is ook door Paula gevraagd maar de meeste mensen zaten "vol" ... en dat begrijp ik. Ik raad deze workshop zeker aan.

Paula: je bent voor mij een inspirerend persoon die met liefde, toewijding "les" geeft (heeft veel kennis over zaken....breed geschoold ...ik wil van jou nog leren...een mooie, fijne persoonlijkheid !


Jacqueline

5 mei 2023

Het was een leerzame workshop. Je weet de informatie op een leuke manier over te dragen. Met de materie is best snel inzicht te krijgen in de problematiek die speelt. De locatie was prima evenals de versnaperingen. Ik wist niet wat ik kon verwachten. Dus de workshop was altijd goed.

Als ik iets gemist heb? Mischien een kleine reader met wat informatie. Nee, geen opmerkingen. Ga zo door. Ja, als ik iemand spreek die belangstelling heeft dan zal ik zeker je workshop benoemen.


Anoniem

5 mei 2023

Heb bij Paula de workshop lichaamsopstellingen gedaan. We zaten met een mooie groep op een goed bereikbare lokatie. Paula weet waar ze over praat en heeft een dijk aan ervaring met opstellingen dat is duidelijk voelbaar. Ik heb de dag als waardevol ervaren en ben tot mooie inzichten gekomen. Ik zou Paula zeker aanraden als je opzoek bent naar meer diepgang in opstellingen.

 

Sandy Musters


5 mei 2023

Nadat ik bij Paula vorig jaar de tweedaagse workshop Opstellingen had gevolgd ben ik enthousiast geworden om meer te leren over deze interessante materie.

Daarom ook de workshop Lichaamsopstellingen gevolgd. Een zeer waardevolle aanvulling om op een mooie manier cliënten te helpen om inzichten te krijgen in hun problematiek/vraagstelling.

Paula heeft veel ervaring, dat merk je aan alles tijdens de workshops. Het voelt dan ook veilig om door je eigen proces te gaan.


Edwin