4 en 5 novemberHet is een afwisselend, praktisch programma waarbij er veel tools worden aangereikt die zowel individueel als in een groep kunnen worden gebruikt. Een ervaringsgerichte workshop waarbij actief meedoen belangrijk is. Al met al een zeer waardevolle tweedaagse die erg gericht is op toepasbaarheid in de eigen praktijk met persoonlijke groei als bonus.


Anoniem


10 en 11 februari


In februari heb ik de 2-daagse workshop gevolgd bij Paula.

Toen ik hoorde van deze workshop sprak hij mij gelijk aan; ik kon nog wel wat leiderschap gebruiken, dat wil zeggen meer leidend worden in mijn therapeutschap en in mijn praktijk , hoe wil ik die nu gaan vorm geven? Ik groeide naar verandering toe maar wist niet goed hoe of wat. Nu dat is zeer zeker duidelijk geworden voor mij na een opstelling van mijn praktijk, mijn doelgroep en mijn clienten!

Wat een inzicht! En wat een prachtige tool om mee verder te kunnen. Hierdoor kan ik echt stappen gaan zetten! Wat heel krachtig en zelfstandig voelt! Ook kan ik technieken in gaan zetten voor mijn clienten.

Paula, hartelijk dank voor de duidelijke uitleg en het delen van je kennis!


Henny Boersma

Regressie therapeut

Tot de Kern Gekomen


4 en 5 novemberIk heb de workshop heel fijn gevonden en dan vooral de tweede dag. In groepjes werken vind ik lastig met mensen die ik nog niet ken. De tweede dag was dat beduidend anders en voelde ik me thuis. De stof vond ik interessant en heel leerzaam.

Je weet er duidelijk veel van en je weet het enthousiasme aan ons over te brengen. Behalve leerzaam was het ook erg gezellig en dat is minstens zo belangrijk en voor een vervolg ben ik zeker in!

Groetjes en tot een volgende keer!


Marian