Workshop systemisch werken 1-op-1


Werk je als therapeut, coach of begeleider, dan is deze workshop een handige aanvulling op de methodes die je al toepast.


Een individuele opstelling, ook wel systemisch werken genoemd, geeft je als begeleider snel inzicht in de problematiek. Ik geef deze workshop omdat ik zelf meer dan 12 jaar deze methode gebruik, zowel apart van, naast of tijdens de regressie-sessies of coachingsgesprekken. Deze manier van werken heeft veel mooie resultaten gegeven waar de client zelf ook nog eens mee aan de slag kan.


We besteden aandacht aan de basisprincipes die je nodig hebt om deze methodes toe te kunnen passen. We oefenen veel en het is mogelijk om je eigen vraag in te brengen. Zo ervaar je als deelnemer de rol van representant én toeschouwer.


Het doel van deze workshop is dat je naar huis gaat met een aantal handvatten die je individueel kunt toepassen en ook kunt integreren in een regressiesessie of coachingsgesprek.


Allerlei vragen kunnen worden ingebracht: over de rol binnen het gezin, wat je bezighoudt, leef je in het nu, relaties, keuzes maken, innerlijk kindwerk, deelpersoonlijkheden/ afsplitsingen, wat draag je in je rugzak, aan je ouders vastzitten, loslaten, wie ben ik, waarom doe ik zoals ik doe, blokkades, lichamelijke klachten, wensen en patronen en gedrag.